BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

About Us


Blog Legend Of Happiness diwujudkan oleh Syed Ed mempamerkan perkongsian tips cinta yang moden berunsurkan sains serta tidak melupakan hakikat bahawa cinta juga memerlukan kesenian. Syed Ed juga aktif menulis di Blog Legend Of Happiness di mana beliau berkongsi pelbagai pengalaman beliau tentang cinta.
Beliau berpendapat sesebuah cinta harus diberi pengisians elemen logik dan juga emosi perasaan untuk menjadi cinta sejati.
Kami di Blog Legend Of Happiness percaya bahawa cinta itu adalah satu proses. Tidak kira anda putus cinta, kemaruk cinta,ingin bercinta, dan ingin mendalami apa itu CINTA, maka di sini kami, Team Legend Of Happiness akan mengungkap segala Tips, Teknik, Strategi dan Struktur Cinta Sejati agar anda boleh mempelajarinya untuk kebaikan hubungan anda.
Kunjungi Blog Legend Of Happiness selalu untuk mendapatkan Tips Cinta yang ringkas dan praktikal untuk anda.
Bagi yang baru Putus Cinta, usah bersedih panjang. Luangkan masa anda di blog ini bersama rakan-rakan lain di sini. Ingat, tidak kira betapa runsingnya anda tentang masalah cinta anda, tenangkan fikiran anda sambil mencari inspirasi dan ilmu berguna di Blog ini. Saya mengalu-alukan anda memberi saya input mengenai cinta untuk diletakkan di laman ini sebagai koleksi dan himpunan ilmu mengenai percintaan.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...